Butiken.
I butiken finns ett stort sortiment av sådan som behövs för ett tryggt och enklare bilägande. Vi har tex. ett stort sortiment av de flesta typer av glödlampor till bilar, även Xenon. De flesta kvaliterna av oljor från leverantörer som Mobil 1, Castrol, Red Line och Sunoco finns också samt övriga vätskor som spolarvätska och glykol.
Här finns också de små sakerna som du kan behöva om du skruvar med din bil själv som rör och saxsprintar, ut och invändiga låsringar, tryck och dragfjädrar, kopparpackningar, o-ringar, kabelskor, säkringar mm mm.
När det gäller bilvård finns även ett utvalt sortiment av SMARTAB's bilvårds produkter samt utvalda delar av de fatastiska produkterna i Power Up's sortiment.
Skruvar du med din bil själv? då kan vi få hem i stort sett vilken reservdel som helst och till riktigt bra pris. Vi har även egen import av vissa delar, ex. chassi, broms, fjädring, el-delar och motorpackningar mm, och tillbehör till MYCKET bra priser, lev. tid ca. 7 dagar. Vi håller bara på med reservdelar av högsta kvalite från de kändaste tillverkarna, några exempel på tillverkare ser du här nedan.
Till de vanligaste modellerna av bland annat SAAB och Volvo har vi ett bassortiment av broms och chassidelar på lager.